Select Page

The Blog

Spanish wine guide 2020

Hi everyone! We received today the Joaquín Parra's Spanish wine guide  and we want to share it with all of you. This guide is the perfect tool for...

Marshmallows

Ingredients: 300 g. White sugar 140 g. Fruit puree (in this case i used frozen raspberries) 210 g. Honey 28 g. Gelatin Cornstarch (for sprinkling)...

Salmon saltimbocca

Ingredients: 4 Pieces of salmon without skin of 125 gr. each 4 Slices of very thin Serrano ham 20 g. Butter 1 Bunch of basil 2 Very small chopped...

Bjørvika/Oslo

Dronning Eufemias gate 32, 0191 Oslo
Telefon: (+47) 46 44 30 43

Booking:
booking@vesperbar.no
Andre henvendelser:
post@vesperbar.no

Åpningstider

MANDAG – TORSDAG
15:00  til 24:00
Kjøkken 15:00 - 21:00

FREDAG
15:00 – 01:00
Kjøkken 15:00 - 21:00

LØRDAG
15:00 - 01:00
Kjøkken 15:00 - 21:00

SØNDAG
Stengt

Booking

For større grupper (8)+ og på utvalgte dager vil vi be om forhåndsbestilling av mat. Reservasjoner som haster:
ring 464 43 043