Meny

Kjøkken åpen til 21:00

Her finner du vår a´la carte meny – og meny for større grupper og lunsj.

À la carte

Tapas

Croquetas (4 stk)

Spør servitøren om innholdet i krokettene.
(egg, melk, gluten fra hvete, sulfiter)

Ask the waiter about the contents of the croquettes.
(eggs, milk, gluten from wheat, sulfites)

120,-

Padrón

Små deilige grønne paprika med Maldon salt
(-)

Small delicious green peppers with Maldon salt
(-)

122,-

Bikini 24

Grillet sandwich med fersk mozzarella, serrano skinke og trøffelkrem.
(melk, gluten fra hvete)

Grilled sandwich with fresh mozzarella,
serrano ham and truffle cream. (milk, gluten from wheat)

127,-

Blomkål wings

Glasert blomkål med fersk chili og Bbq-saus.
Serveres med cashewkrem.
(gluten fra hvete og bygg, sennep, cashewnøtter)

Glazed cauliflower with fresh chilli and BBQ sauce.
Served with cashew cream.
(gluten from wheat and barley, mustard, cashew nuts)

135,-

Variasjon av spekemat

Dagens utvalg av spekemat med cornichons og grissini.
(gluten fra hvete, sennep, sulfiter)

Today's selection of cured meats with cornichons and grissini.
(gluten from wheat, mustard, sulfites)

185 ,-

Variasjon av oster

Dagens utvalg av oster med søt kompott og kjeks.
(melk, egg, gluten fra hvete)

Today's selection of cheeses with sweet compote and crackers.
(milk, egg, gluten from wheat)

230,-

Platillos

(litt større retter)

La Berenjena

Bakt aubergine med romesco saus. Romesco er en saus laget av ristede tomater og nøtter.
(hasselnøtter, mandler, soya, sesamfrø)

Baked aubergine with romesco sauce. Romesco 
is a sauce made from roasted tomatoes and nuts. (hazelnuts, almonds, soya, sesame seeds)

195,-

Salsiccia & mash

Velsmakende italiansk pølser med løk demi-glace, potetmos og mini-ratatouille. (melk, sennep, soya, sulfiter) 

Tasty Italian sausages with onion 
demi-glace, mashed potatoes and
mini-ratatouille.
(milk, mustard, soy, sulphites)

230,-

Pernille Persille

Marinert stekt kylling, grov kikerterkrem, persillesalat med granateple, agurk, tomat og sitron dressing.
(sesam)

Marinated fried chicken, coarse chickpea cream, 
parsley salad with pomegranate, cucumber, tomato
and lemon dressing.
(sesame)

230,-

Fish & peas

Fiskefilet panert og fritert i Vesper pale ale beer batter med “mushy peas”. Serveres med Vespers tartar saus. (Dagens fangst).
(fisk, egg, sulfiter, gluten fra hvete, sennep, selleri)

Fish fillet breaded and deep-fried in Vesper pale ale 
beer batter with "mushy peas". Served with
Vespers tartar sauce. (Today's catch).
(fish, eggs, sulphites, gluten from wheat, mustard, celery)

230,-

Fish & chips

Fiskefilet panert og fritert i Vesper pale ale beer batter med “mushy peas”. Serveres med Vespers tartar saus og pommes frites. (Dagens fangst).
(fisk, egg, sulfiter, gluten fra hvete, sennep, selleri)

Fish fillet breaded and deep-fried in Vesper pale ale 
beer batter with "mushy peas". Served with 
Vespers tartar sauce and French fries. (Today's catch).
(fish, eggs, sulphites, gluten from wheat, mustard, celery)

230,-

Burgers

Fried chicken sandwich

Fritere kylling i brioche brød med cheddar dressing og syltetagurk.
(melk, egg, gluten fra hvete, sennep, sulfiter)

Fried chicken in brioche bread with 
cheddar dressing and pickled cucumber. (milk, eggs, gluten from wheat, mustard,
sulphites)

199,-

Cheeseburger

Med Cheddar, salat, tomat, syltet rødløk og
burgerdressing.
(egg, melk, sennep, gluten fra hvete, sulfiter)

With Cheddar, lettuce, tomato, pickled 
red onion and
burger dressing.
(eggs, milk, mustard, gluten from wheat,
sulfites)

210,-

Vesper Burger

Med Cheddar, bacon, salat, tomat, syltet rødløk
og burgerdressing.
(egg, melk, sennep, gluten fra hvete, sulfiter)

With cheddar, bacon, lettuce, tomato, pickled 
red onion and burger dressing. (eggs, milk, mustard, gluten from wheat, sulfites)

230,-

Beyond Burger (vegetar)

Med cheddar, salat, tomat, syltet rødløk,
og burgerdressing.
(egg, melk, sennep, gluten fra hvete, sulfiter)

With cheddar, lettuce, tomato, pickled red onion 
and burger dressing. (eggs, milk, mustard, gluten from wheat, sulfites)

230,-

Vegansk Burger

Beyond med vegansk ost, salat, tomat, syltet rødløk og vegansk burgerdressing.
(sennep, sulfiter)

Beyond with vegan cheese, lettuce, tomato, pickled 
red onion and vegan burger dressing. (mustard, sulfites)

246,-

Månedens Burger

Burger of the month

Spør servitøren.
(gluten fra hvete, egg, …)

Ask the waiter.
(gluten from wheat, eggs, ...)

–,-

Side retter

Brød & hvitløkmajo

Brød og grissini.
(egg, gluten fra hvete, sennep, sulfiter)

Bread and grissini.
(eggs, gluten from wheat, mustard, sulfites)

75,-

Pommes frites

(-)

72,-

Glutenfritt brød +30,-

Gluten-free bread +30

Tomat & agurk

Frisk salat laget med tomat, agurk og paprika.
(sulfiter)

Fresh salad made with tomato, cucumber and paprika.
(sulfites)

98,-

Trøffel og Parmesan pommes frites

Truffle and Parmesan fries

Serveres med trøffelmajo
(egg, melk)

Served with truffle mayo
(eggs, milk)

105,-

Dressings

Hvitløkmajo

Eggeplommemajones med hvitløksconfit og olivenolje.
(egg, sulfitter)

Yolk mayonnaise with garlic confit and olive oil.
(eggs, sulfites)

35,-

Trøffelmajo

Majones med mye svart sommertrøffelkrem.
(egg, sulfiter)

Mayonnaise with lots of black summer truffle cream.
(eggs, sulfites)

35,-

Tartar saus

Kapers, egg, cornichons og sennep. 
(egg, sennep, sulfitter)

Capers, eggs, cornichons and mustard.  
(eggs, mustard, sulfites)

35,-

Chipotlemajo

Majo med sterk røkt chipotle paprika.
(egg, sennep, sulfiter)

Mayo with strong smoked chipotle peppers.
(eggs, mustard, sulfites)

35,-

Søtt

Sjokoladefondant

Hjemmelaget valhrona sjokoladefondant med iskrem.
(egg, melk, gluten fra hvete)

Homemade valhrona chocolate fondant with ice cream.
(eggs, milk, gluten from wheat)

135,-

Pasjonfrukt sorbet

Med kirsebærsaus og pistasjcrumble.
(pistsjnøtter)

With cherry sauce and pistachio crumble.
(pistachios)

110,-

Åpningstider

QUIZ OG QUIZ LIGA! ONSDAGER

FOTBALL PÅ STORSKJERM

STAND UP OG LIVE MUSIKK

HJERTELIG WELKOMMEN

MANDAG
Stengt

TIRSDAG 11:00 - 24:00

ONSDAG 11:00 - 24:00

TORSDAG 11:00 - 24:00

FREDAG 11:00 - 02:00

LØRGAG 13:00 - 02:00

SØNDAG 14:00 TIL SENT

KJØKKENET er åpen til 21:00
(søndager med små varmretter)

Booking:

TRYKK HER